Sidor

2013-12-05

Mystiskt

Nu tror jag internet och blogger lever sitt eget liv. För någon vecka sedan gjorde jag ett inlägg över de böcker jag ska läsa i december. Det var bland annat  Min mormor hälsar och säger förlåt, Jungfrustenen och Älska. I inlägget hade jag lite bilder över böckerna. Idag när jag tittade igenom min blogg som jag gör ibland så såg bilderna på böckerna något annorlunda ut. Det är nog spöken som varit framme. Ser ni samma som jag i inlägget eller ser ni orginalinläggsbilderna.  
 
   The Name of the Wind Drama Älska Fortet 
 
Delhis vackraste händer Min mormor hälsar och säger förlåt Jungfrustenen  

6 kommentarer:

 1. Det där hände inne på min blogg också, hade helskumma bilder helt plötsligt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upptäckte att det var flera inlägg det hade hänt på. Väldigt konstig. Så tydligen ska man ta mina bilder med en nypa salt för tillfället. Men skönt att det inte bara är mig det spökar för.

   Radera
 2. Samma här, kan ju vara problem med sidan som bilderna togs ifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle det kunna vara men har aldrig haft det problemet tidigare trots samma bildkälla. Väldigt lustigt i alla fall.

   Radera
 3. Hade också samma problem. Vet inte om det är för jag kopierat bilder och klistrat in för har fungerat sedan jag sparade ner dem och sen lade upp från egen källa. Men vansinnigt irriterande. Tror det var månadsskiftet som spökade till det. Kanske fel men skönt att inte vara ensam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Det lustiga är att det inte är alla bilder som lever sitt eget liv.

   Radera