Sidor

2015-10-04

Några tankar en söndag


Charles Wysocki:
 • Jag borde sitta och skriva en recension, istället för det här inlägget. Men inspirationen är ungefär lika med noll så jag skjuter lite på det. Kanske blir det av senare ikväll, men troligare i morgon.
 • Läsflytet är på topp och jag älskar det. Denna veckan har jag läst ut 4 böcker och är över 100 sidor in i den femte. Sådant gillas skarpt! Sen är det ju det där med att man ibland behöver fördela tiden till andra sysselsättningar än läsning (men det vill jag helst ignorera).
 • Äntligen verkar det också som om jag har fått igång mitt bloggflyt också. Jag har en hel del tankar och idéer och påbörjade inlägg som jag ska försöka fokusera mer på i framtiden. Känns bra tycker jag.
 • Nu har jag sett första avsnittet av True Blood. Jag var inte alls helt övertygad men jag ska ge serien något avsnitt till innan jag bestämmer mig. Problemet var att jag blev väldigt mycket mera sugen på att fortsätta läsa serien. Jag skulle ju läsa annat just nu.
 • En allmän tanke är att jag inte gillar söndagskvällar. Anledningen är ju ganska enkel för jag vill verkligen inte upp och jobba i morgon bitti. Men man kan ju i alla fall hoppas på fint väder. Vi ska nämligen ut i skogen och leta älvor. Sämre jobb kan man ju i och för sig ha, men sovmorgon hade varit ännu bättre i morgon.

2 kommentarer:

 1. Håller med, jag gillar inte heller söndagkvällar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lördagsmornar är betydligt bättre tycker jag.

   Radera