Sidor

2017-02-03

Helgfrågan v. 5


Det dåliga samvetet var det visst som skulle lättas den här veckan i Helgfrågan med Mia. Finns det något sådant tros när det kommer till böcker? Det gör nog tyvärr det även om det inte är så illa som det hade kunnat vara.

Hur ser din skäms-bok hög ut? Med skäms-hög menas först och främst recensionsexemplar.


För att vara helt ärlig så skäms jag faktiskt inte jättemycket. För det första så är det inte vansinnigt många böcker och för det andra så är allihopa böcker som oanmälda har dykt upp i min brevlåda. Trots det så vill jag väldigt gärna läsa dem, även om jag inte stressar så mycket över det. 

20 kommentarer:

 1. Hela härligheten har jag också liggande men den fick jag utan att fråga efter så då hamnar den långt ner. Men jag har hört den ska vara riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört gott om Hela härligheten, men precis som för dig så ligger den inte så högt upp på prioriteringslistan. Högst upp på den ligger Sanningen om Alice som jag redan har påbörjat och som jag har en känsla av att jag kommer älska.

   Radera
 2. Jag skäms inte heller över mina böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ingen mening. Skulle man skämmas över dem så blir det ju bara till en börda och läsning ska inte vara en börda när det är fritidssysselsättning som man ägnar sig åt för att slappna av.

   Radera
 3. Sofie Berthets bok velar jag lite fram och tillbaka med, kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill läsa eller ej :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner väl ungefär lika dant. Egentligen är jag nog sugen på den men det tar ändå lite emot att läsa.

   Radera
 4. Jag skäms inte heller över mina högar. Rec-ex som dykt upp oombett de läser jag i mån av tid och lust. Prioriterar de rec-ex jag aktivt tackat ja till eller bett om. Sanningen om Alice vill jag gärna läsa =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så resonerar jag också. Vill förlagen skicka till mig utan att fråga så kan de inte räkna med att jag är intresserad av just den boken. Men ibland kan man ju hitta guldkorn även bland de böckerna.
   Sanningen om Alice planerar jag att läsa nu i februari för den vill jag verkligen läsa.

   Radera
 5. Hela härligheten är riktigt bra! Dimensioner gillade jag tyvärr inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar vara många som gillar Hela härligheten så jag får väl försöka prioritera den lite.

   Radera
 6. Jag gillade Dimensioner men vet inte om modernista tänker ge ut fortsättningen så jag rekommendera dig att vänta med den tills man vet om man får läsa fortsättningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Då vet jag och kan med gott samvete vänta lite. Sådant är annars sjukt irriterande.

   Radera
 7. Hela härligheten står i min hylla också. Den dök upp oanmäld, men nu har jag läst gott om den, så jag är sugen på att läsa den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också blivit sugen på den för att alla verkar ha tyckt så bra om den.

   Radera
 8. Nej, skämmas ska man inte göra :).

  SvaraRadera
 9. Hela härligheten är en av mina favoriter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har förstått det och många av de böcker du gillat har jag också gillat så jag får väl helt enkelt ta och läsa den snart.

   Radera
 10. Skäms inte heller över mina bokhögar ;)

  SvaraRadera