Sidor

2017-10-30

Novembers utgivning

Det har blivit dags att kolla lite närmare på vilka böcker som ges ut i november månad. Den här gången känns det faktiskt ganska så överkomligt  och möjligheten finns faktiskt att man hinner i alla fall läsa hälften av allt intressant som kommer ut. (I alla fall om man har läslust...!!!)
Bookmark förlag ger ut en av mina mest efterlängtade böcker i år. Har älskat allt annat jag läst av Anna Karlina så den här ser jag jättemycket fram emot att läsa.

 Vet egentligen inte så mycket om den här men jag tyckte mycket om Eremiten som jag läste av författaren förra året. Hoppas på en lika bra läsupplevelse. Det är Bokfabriken som ger ut denna.
Jag vill ju gärna läsa det mesta jag kan komma över av Grisham för han är en författare jag följt så länge jag har läst vuxenböcker. Fun fact är att Klienten av honom var en av de absolut första vuxenböcker jag läste i 12 års åldern och sen dess har han fått följa med längs vägen. Det är Albert Bonniers förlag som ligger bakom utgivningen.Jag har bara läst en bok av Louise Penny men den gillade jag jätte, jätte mycket och tänkter hela tiden att jag ska fortsätta med serien. Nu har i och för sig turen kommit till sjunde boken i serien, men tids nog ska jag komma dig. Modernista ger ut denna serie.

Det finns säkert böcker jag har missat, för helt ärligt har jag inte varit jättenoga i min eftersökning. Så tipsa mig gärna om jag missat något ni tror att jag kan gilla.

2 kommentarer:

  1. Jag är i alla fall glad att du inte hittade några som jag har missat :)

    SvaraRadera