Sidor

2018-10-16

Hur är läget?

Alltså, det här med att blogga går sådär. Jag har som intention att jag ska blogga och i alla fall skriva några recensioner, men så går tiden och ingenting blir skrivet (knappt läst heller för den delen). Den här gången kan jag i alla fall skylla på att internet har strulat här hemma. Jag bor med en sådan där datornörd som har tjatat hål i huvudet på mig om att vi måste skaffa fiber när möjligheten erbjuds. Så nu under tidig höst blev allt äntligen klart och internet har fungerat 10 gånger sämre än vad det gjorde innan. Kan ju i och för sig bero på att jag inte längre har någon kabel utan bara kör på Wi-fi men man tycker ändå att det borde fungera någorlunda.
Nåja, slutgnällt.

Egentligen hade jag inget vettigt att meddela mig om just nu mer än lägesuppdatering. Men nu när jag ändå befinner mig här så kan jag passa på att berätta om lördagens allra bästa. Jag och Elin var nämligen inne i stan tillsammans med min syrra och hennes två barn. Det är ju ganska så allmänt känt att barn en lördag inne i en stad brukar påpeka det faktum att det är just lördag och att det brukar finnas godisaffärer inne i staden. Så inte denna underbara 5-åring vi hade med oss. Han gick och tjatade om när vi skulle gå till biblioteket. Bokaffären dög också men biblioteket var bäst. Så givetvis traskade vi dit och botaniserade bland böckerna, läste lite högt och lekte i vårt fantastiska biblioteks läs- och lekhörn. Kan man ha en bättre lördag? Jag bara undrar?

Det var kort om läget, nu ska jag se om jag inte kan vara lite produktiv och skriva någon recension också när jag ändå sitter här. Men det får bli en överraskning för er för man vet aldrig riktigt vad som händer.

1 kommentar: