2018-11-14

Hur har jag kunnat missa det här?

Jag märker att jag börjar bli lite ringrostig när det kommer till det här med att ha koll på bokutgivningar och spännande händelser i bokvärlden. Men hur jag har kunnat missa den här nyheten är för mig ett under. Att George R.R Martin har släppt en ny bok i Sagan om i och Elds värld. Det är Bookmark Förlag som ger ut Eld och Blod - historien om huset Targaryen del 1. Trots att jag hemskt gärna skulle vilja kasta mig över boken omgående så får jag nog inse mina begränsningar just nu och inse att när läsfarten är ungefär lika med noll så lär jag hålla på i flera år om jag påbörjade denna nu. För mycket kan man säga om Martin och hans värld men speciellt lättlästa böcker brukar han faktiskt inte skriva. Men på önskelistan till tomten lär boken i alla fall hamna.

13 kommentarer:

  1. Tack för påminnelsen, den skall jag önska mig i julklapp! Perfekt att läsa i väntan på nästa säsong av teveserien, för det kommer väl att ta ungefär så lång tid att komma igenom den, han är som sagt ganska omständlig, George R R Martin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Den boken står här och väntar i bokhyllan. Skall läsa den snart.

    SvaraRadera
  4. Har läst den boken och även köpt på mig del 2 som jag hoppas hinna läsa under hösten eller vintern.

    SvaraRadera
  5. Godvänner, jag heter Laura, från Stockholm - Sverige. Jag är sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea min man vid första året var söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa , vi slogs upp för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre ... Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek stavdelningsbön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfullt begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa svarade kan hjälpa mig att föra tillbaka min ex kärleksman hem hem med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
    {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

    SvaraRadera
  6. Jag blev separerad från min man för tre år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag fick rådet av familjer och vänner att släppa taget och glömma äktenskapet och gå vidare i mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för innerst inne älskar jag fortfarande min man. Jag led så mycket av smärta och förvirring att jag läste en rekommendation på nätet om hur Dr Alaba återförenade ett trasigt äktenskap med hjälp av sina andliga krafter. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att sätta stopp för skilsmässor och återupprätta människors före detta älskade och min tro förnyades. Jag kontaktar Dr Alaba omedelbart några minuter senare, han svarade mig och gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, efter att jag uppfyllde kravet två dagar efter ritualen förändrade besvärjelsen mitt liv runt min man som inte pratade med mig. Två dagar ringde han till mig mitt i natten och grät och bad om ursäkt att detta är demonernas verk, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel så jag förlåter honom. Nu är mitt äktenskap i balans. Dr Alaba-ritualen fungerade utmärkt och mitt äktenskap är starkare än tidigare, och ingenting kan skilja oss åt igen. Jag besökte så många webbplatser som jag letade efter hjälp, det var hopplöst tills jag fick kontakt med Dr Alaba, den riktiga mannen som hjälpte mig att återställa mitt trasiga äktenskap om du har ett liknande problem i ditt äktenskap, du vill att din man eller fru ska älska dig om igen. , Du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har en utmaning i ditt liv, stavningsmallen av Dr Alaba är lösningen och svaret på ditt problem, whatsapp / viber med hans telefonnummer: +1(425) 477-2744, Kontakta honom idag genom att skicka ett e-postmeddelande till dralaba3000@gmail.com. Låt inte någon ta din make ifrån dig.

    SvaraRadera
  7. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Jag förlorade mitt äktenskap och mitt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. läs mer om Dr Isikolo och kontakta honom via hemsidan: (https://isikolotemple.com) eller WhatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  9. Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  10. Jag vill dela min fantastiska upplevelse med Dr. Ilekhojie. Min man sedan 5 år var otrogen mot mig och jag konfronterade honom vilket orsakade ett slagsmål som gjorde att han bad om skilsmässa. Jag grät och blev direkt sjuk. När jag sökte efter slumpmässiga berättelser på nätet om människor med liknande situationer som min, såg jag ett vittnesbörd om någon och hur Dr Ilekhojie gjorde fred mellan paren. Jag kontaktade honom och han förklarade för mig hur det är möjligt att försonas med min man och om några dagar kommer han att avbryta skilsmässan vilket var vad jag ville. Jag gjorde allt han bad mig göra och exakt tre nätter efter hans arbete ringde min man för att be om ursäkt för otrogen och bad att få återvända hem med så många löften. Jag uppskattar din hjälp Dr, du är verkligen en välsignelse. Om du är i samma situation som jag var, kontakta Dr Ilekhojie och be om hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com eller Ring/Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  11. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp DR WALE och den sjunde anden gav mig när jag hade problem med mitt äktenskap. Jag har varit gift i sex år nu och min man och jag älskar varandra väldigt innerligt. Efter tre år av vårt äktenskap förändrades min man plötsligt, han hade en affär med en dam utanför, jag märkte det då jag bad om gudomlig ingripande. Saken blev allvarligare att jag också var tvungen att diskutera det med min vän, jag bad ändå att min man inte skulle lämna den främmande kvinnan. Min man kom precis hem en dag. Han hämtade några kläder och lämnade mig och barnen till sin älskarinna. Vid den här tiden var jag förvirrad över att inte veta vad jag skulle göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. jag sökte efter hjälp på internet, jag såg många människor som delade vittnesbörd om hur DR WALE och de sju andarna hjälper dem med sina äktenskapliga problem så jag kontaktade honom via hans WhatsApp +2347054019402 och jag berättade för honom om mitt problem och jag blev tillsagd att var lugn att jag har kommit till rätt plats där jag kan få tillbaka min man inom de närmaste tjugoen dagarna. Han berättade för mig vad som gick fel med min man och hur det gick till. Att mitt äktenskap kommer att återställas. Till min största förvåning Innan tjugoendagen kom min man till mitt kontor och bad mig på sina knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom. Jag kunde inte tro först att jag trodde att jag drömde. Min man lovade att han aldrig skulle bli otrogen mot mig igen och vi kom tillbaka mer fridfulla och lyckliga tillsammans. mina vänner som läser detta nu, ditt fall är inte det värsta, varför ger du inte DR WALE och de sju andarna en rättegång.. De gör överraskningar.. Jag vet att du inte kommer att ångra dig. Han kan fixa din relation med din ex-partner. Jag tackar Gud för att han använde DR WALE för att rädda mitt äktenskap. kontakta honom via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  12. tack dr Alashira FÖR ATT DU BRA ARBETE MED ATT ÅTERBITTA MIN Flickvän TILL MIG KAN ÄNDÅ INTE TRO MINA ÖGON..TACK FÖR DU GRAET WORLD JAG LOVAR ATT DELA DITT ARBETE TILL VÄRLDEN FÖR ATT KÄNNA DITT NAMN.. SNÄLLA OM DU HAR ÄR RELATION KONTAKTA DR ALASHIRA IDAG HAN HJÄLPER DIG .. E-POST...dralahalah@gmail.com whatsap +2348115720823..tack vänner.
    mejla dralahalah@gmail.com whatsap +2348115720823.

    SvaraRadera