2017-12-15

Läsa i helgen

Helg igen och dags att klura på vad som ska läsas. Lästiden lär vara ganska så obefintlig för av någon anledning känns det som om jag har mindre "fri"tid när det är helg än under veckorna. Helgen ska nämligen ägnas åt julbak och sen ska jag mysa med dottern och förhoppningsvis planerar hon sovmorgon i morgon eftersom hon har fått stiga upp "tidigt" för att var på förskolan.

Men så till läsningen. Mitt största mål den här helgen är att i alla fall avsluta Visselblåsaren av John Grisham. Jag har haft den boken igång så länge och jag kommer ingen vart och det trots att jag inte tycker den är dålig. Nu har jag ungefär 150 sidor kvar och jag kommer kämpa för att läsa ut den. I övrigt har jag inget sådär bestämt. Har precis avslutat Andra andningen av Sofie Sarenbrant och funderar på om jag inte ska ta mig an tredje delen i Emma Sköld med en gång eller om jag ska klura på något annat. Dessa böcker väljer jag mellan att lyssna på i helgen.

36529118
187758033313174918719853

4 kommentarer:

 1. Trevliga böcker att välja mellan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas och tror jag. Det är i alla fall totalt olika böcker om man kollar till genre.

   Radera
 2. Återstoden av dagen vill jag läsa snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valet föll på den och håller för tillfället på att lyssna på den. Kan nog bli bra även om jag inte kommit tillräckligt långt in i den för att riktigt uttala mig.

   Radera