2018-02-12

Mina tankar om bokrean så här långt

Varför blir man alltid lite extra pirrigt glad när man upptäcker att det går att börja förhandsbeställa på årets bokrea. Sen brukar man bli ganska så platt fall besviken men den första förhoppningen finns där i alla fall.
I år hittade jag mig faktiskt en hel del böcker som jag vart sugen på. Kanske inte megabilligt men ändå till ett hyfsat och en liten beställning hos Adlibris och en hos Bokus har det faktiskt blivit hittills. Jag tycker jag kan vara värd det i år liksom.
Det fanns givetvis också en hel drös med böcker som jag lyckades avhålla mig från mest för att jag egentligen inte vet vad de handlar om och men som jag tror mig ha hört gott om. Några av dem är dessa...

NixNågonstans brister himlenDet växte ett träd i Brooklyn. Del 1Det växte ett träd i Brooklyn. Del 2Världen utan digFunny girlKörsbärslandetDen tyska flickanBinas historiaRök (inbunden)

Är det någon specifik ni kan tänka er att rekommendera. Men kom nu inte bara och säg att alla är jättebra. Det blir så jobbigt att välja då.

10 kommentarer:

 1. Haha jag är också alltid så hoppfull precis innan, som om det skulle skett en jätteförändring från föregående år ;) Men i år hittade jag mycket fint bland barnböckerna, så några fynd blir det faktiskt i år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt inte valt att kolla så mycket på barnböckerna. Jag tycker det är svårare att köpa barnböcker över nätet, jag vill gärna klämma och känna och framför allt titta lite innan jag köper dem.

   Radera
 2. Jag köpte faktiskt hem resterande delar i Outlander serien då dem var riktigt billiga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan råka vara så att de trillade ner i min beställning också.

   Radera
 3. Världen utan dig och Det växte ett träd i Brooklyn kan jag verkligen rekommendera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Världen utan dig tror jag faktiskt redan har landat i kundkorgen så det var ju tur. Måste absolut tänka över Det växte ett träd i Brooklyn då.

   Radera
 4. Jag blev oerhört förtjust i Det växte ett träd i Brooklyn! Köp den! Läs den! Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två som svarar och tipsar om samma bok. Det kan nog vara så att den bör läsas då.

   Radera
 5. Av de här böckerna har jag läst flera och alla har varit bra, men om jag skulle rekommendera någon så blir det Det växte ett träd i Brooklyn. Visserligen två delar, men de är alldeles underbara att läsa, jag lovar.

  SvaraRadera