2014-06-22

Bokmässan #1

I skrivandet stund är det enbart 94 dagar och 17 timmar kvar tills bokmässan slår upp portarna för 2014. Och det är ju minst sagt lite speciellt för mig. Det är dags att ta min bokmässeoskuld och det är något jag har längtat efter i många år.
Nu tycker jag det börjar bli dags att ta tag i lite mer med hårdhandskarna inför uppladdningen. Lite mer inlägg här om mina tankar och funderingar kring detta, böcker jag läser som uppvärmning och framför allt mina förväntningar. Jag är inte helt på det klara med allt jag ska skriva, så det tar vi lite som det kommer.

Seminarieprogrammet är i alla fall igenom tittat nu. Och som jag skrev på bokmässans community så är det nu jag inser bokmässans storhet, hur mycket där faktiskt finns att titta på och upptäcka. Vissa dagar i början är det nästan så jag känner att jag kanske borde prata med chefen för det är ju en himla massa barnrelaterade saker jag vill lyssna på. Sponsring kanske! Sen inser jag ju också att det vore himla bra att någon lite snabbt kom på hur man kunde klona en människa. Har nog aldrig känt så stort behov att vara på flera platser samtidigt.
Är det liksom meningen att man ska hinna gå på mässgolvet samtidigt som man sitter på tre olika seminarier samtidigt.


Som ni ser på bilden är mitt seminarieprogram ganska så fullt av små färgglada lappar. Dessa lappar symboliserar alla seminarier jag kan tänka mig att gå på. Det kommer nog dock krävas flera omläsningar, tittningar och en hel del organiserande innan jag har fått ihop ett schema för alla dagarna som jag känner mig nöjd med.

Idag nöjer jag mig så här, men jag lovar det kommer mera. Och tjatig lär jag bli också för som sagt, det här ska bli jätte kul. Men får ni inte nog av mitt tjat här så är det bara att kolla lite extra på bokmässans Community, eller följ mig via twitter (@fantastiskaber), eller instagram (plu03aps) kanske. 

Så hoppas jag att vi syns på bokmässan alla.

Massor av glädjekramar en grå söndag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar