2014-01-03

Married by Christmas av Scarlett Bailey

Jul - jullässning. Dessutom blanda in en så mysig ingrediens som bröllop. Vad kan gå fel liksom. Inte så värst mycket visar det sig.

Den 24 december ska det bli bröllop. Det där bröllopet som Anna har drömt om sedan hon var 9 år. Tom är den perfekta killen; snäll och omtänksam och framför allt står han ut med Anna och hennes manier. Men bara två veckor innan bröllopet råkar Anna få reda på att Tom redan har en fru. En fru som han har "glömt" bort och som han inte riktigt vet hur han ska hitta. Men Anna hon har bestämt sig för att hon ska gifta sig på julafton - ingenting får stå i vägen så hon släpper allt och beger sig till New York för att hitta kvinnan som är gift med hennes Tom. På flygplanet träffar hon Miles - Miles som var hennes värsta date någonsin, men på något sätt så hänger han på i jakten på frun. Hemma i London lämnas bästa vänninan Liv och fästmannen Tom att ta hand om de sista bröllopsförberedelserna.

Det krävs inte något geni för att ta reda på hur det hela ska sluta. Det hela går liksom ut på att "så levde de lyckliga i alla sina dagar". Men kan det bli bättre till julen. Dessutom visar boken på lite humor. Anna är en väldigt komplicerad person, men mycket bagage i ryggsäcken. Det är bara Miles som verkligen ser vem hon är.

Det finns egentligen inte mycket att skriva om den här boken. En klassisk chick-lit feel-good julbok. Den är inte för sockersöt utan ganska lagom och innehåller dessutom en hel del humor. Så till nästa jul kan jag definitivt rekommendera den som läsning. För den bör läsas i juletid.
Dessutom kan jag nämna att jag definitivt kan läsa mer av författaren. Författaren som dessutom verkar ha en fäbless för julen själv med tanke på övriga titlar.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar