2014-01-05

En smakebit på søndag: Jungfrustenen

 
Så var det äntligen dags för En smakebit på söndagen som Flukten fra virkeligheten driver. Ska bli väldigt kul att titta runt och se vad alla läser igen. Själv har jag fått en hel del läst nu under min ledighet och det har varit väldigt skönt att bara få läsa.
 
För tillfället läser jag (eller har precis börjat på) Jungfrustenen av Michael Mortimer. Vet egentligen inte så där jättemycket om den mer än att det är en äventyrsroman som handlar om tre generationer kvinnor och en magisk sten.
Citatet är hämtat från sida 10.
 
"Ljusexplosionen kunde ha varat en sekund, kanske bara en halvsekund, men hon tyckte det kändes som ett orimligt långt utdraget ögonblick. När det starka skenet avtog stod Loboc på knöä och höll fortfarande i skrinet, men han vred sitt ansikte bort från det. Färger, färger överallt på väggarna runt dem."

16 kommentarer:

 1. Den här är en bok som jag stått och hållt i ett par gånger, men det har hittills inte blivit av att jag köpt den. Tack för din smakebit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag återkomma med om du behöver köpa den eller inte...

   Radera
 2. Ukjent bok og forfatter for meg, men den hørtes spennende ut må jeg si. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte heller vad det var när jag fick den av min pappa. Men det är alltid roligt att prova något helt nytt.

   Radera
 3. Michael Mortimer har jeg ikke lest før, men jeg liker eventyrromaner så denne noterer jeg meg. Takk for tips og smakebit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får vi hoppas på att det är en bra bok. Trevlig söndag.

   Radera
 4. Var lite nyfiken på denna, men sedan fick jag reda på vilka som dolde sig bakom pseudonymen och då gick det över ;) Ska bli intressant att höra vad du tycker om den sedan.

  SvaraRadera
 5. Låter som en bok som jag skulle kunna gilla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas i alla fall på trevlig läsning.

   Radera
 6. Ser fram emot din recension. Skulle kunna vara något för mig.

  SvaraRadera
 7. Ukjent forfatter dette:) Høres ut som en spennende bok, kos deg med den!:) Ha en videre fin søndag!

  SvaraRadera
 8. Har sett Michael Mortimer flera gånger i bokhandlarna den senaste tiden, men inte kollat närmare. Kanske värt det?

  SvaraRadera