2014-05-05

Om Julius

För tillfället lyssnar jag på Svärdets fält av Conn Iggulden och sitter samtidigt och tillverkar vigselprogram. Vad gäller Svärdets fält så måste jag säga att jag gillar hittills. Har alltid gillat att läsa om antikens Rom och detta är inget undantag. Det enda som är lite synd är det säkert är fem år sedan jag läste bok två, Kungars död som kommer före. Med andra ord kommer jag inte ihåg speciellt mycket från den boken. Men det får gå ändå.

Bild på Julius Caesar som böckerna handlar om.
En annan Caesar jag blir lite sugen på att läsa om eller eventuellt se på Tv är den ni hittar nedan. Jag älskar Asterix-seriealbumen. Undrar om de finns att låna på biblioteket.


2 kommentarer:

  1. Bara sista delen kvar att läsa i Kejsarserien av Iggulden, Har även sista delen i hans Erövrarserie att läsa. Båda är otroligt intressanta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Erövrarserien har jag läst klart och älskat. Sen har han kommit ut med en ny bok (enbart på engelska än så länge vad jag vet) som handlar om Rosornas krig i England och det kan säkert bli bra. Men som du skriver, Iggulden skriver så att allt blir otroligt intressant.

      Radera