2015-01-06

Ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig

Sista dagen av ledigheten idag då. Det är faktiskt med lite blandande känslor jag ser fram emot morgondagen. Det är första dagen på ett nytt jobb och det är självklart väldigt spännande och lite nervöst. Sen måste jag erkänna att det ska bli skönt för kroppen att komma in i lite rutiner igen. För det där med rutiner existerar just nu inte alls. Till exempel hade jag ställ klockan på åtta i morse, för att jag helt enkelt skulle ta mig upp ur sängen i någorlunda tid och till följd kunna gå och lägga mig i tid. JAG VAKNADE HALV ELVA.... Ni förstår problemet här va?
Nu blev det helt plötsligt lite mindre tid till allt jag hade tänkt göra idag och i förlängningen kommer det bli att jag enbart går ut och går samt läser. Tvätten, städandet, stökandet allt det där skjuter vi på till framtiden.

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er för mycket med detaljer om mitt lata liv, det är inte den typen av blogg. Istället kan jag upplysa er om att jag igår var och hämtade ut ett litet paket från adlibris. I paketet låg tre vackra böcker som jag tänker visa mer av i ett senare inlägg. Jag tror nämligen att jag ska göra så att jag enbart har ett nytt i bokhyllan inlägg per månad. Får se hur det går men tanken är sådan i alla fall. Men kan ju nämna att en av böckerna redan är utläs och gillad.

Ha en skön trettondag alla, det ska i alla fall jag ha.

Book: on. World: off.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också det ska bli skönt att få lite rutiner igen. Det har varit alldeles för slappt här med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även om det är skönt så håller det inte i längden att sova till halv elva. Man blir på tok för slapp. Fast just nu hade jag gärna varit ledig lite till, efter en första lång dag där man är väldigt trött i huvudet.

      Radera