2013-08-28

Nytt i hyllan

Nu kommer det där inlägget jag lovade er i måndags kväll. Lite nya böcker har nämligen hittat hem till mig, mest bibliotekslån. Det var en hel evighet sedan jag var på biblioteket nämligen så jag hade kunnat komma därifrån med hur många böcker som helst. (Ursäkta att några bilder hamnade på sniskan, orkar helt enkelt inte bråka med datorn.

Jag tror att jag har läst Svindlande höjder av Emily Brontë någon gång för länge sedan. Är dock inte helt säker men kanske kommer jag på det när jag läser seriealbumet. Recensionsexemplar av Argasso.

Har tidigare läst en bok av Linwood Barclay och den gillade jag väldigt mycket så när Kabusa skickade ett litet mail om hans senaste så slog jag till. Ser mycket fram emot att läsa Tro dina ögon.

Har länge varit väldigt nyfiken på The Maze runner serien av James Dashner, mest för att jag älskar titlen och det är något spännande med labyrinter. När nu alla tre böckerna stod så snällt i bibiliotekshyllan och väntade på att bli lästa slog jag till direkt.

Maisie Dobbs verkar vara en deckare med lite humor (jag vet egentligen inte utan gick på någon form av känsla) och därför var jag tvungen att plocka upp första boken. Egentligen var jag sugen på tredje boken för den hade så snyggt omslag, men det är lika bra att börja från början. Någon som vet om serien är något att ha.
Rapture är tredje delen i Fallen-serien av Lauren Kate. Jag tyckte första böckerna var helt okej och vill därför väldigt gärna veta hur det ska gå. (Och ja, jag vet att jag lånat hem boken tidigare utan att den blivit läst.)
The unlikely Pilgrim of Harold Fry av Rachel Joyce är en sådan där bok som har allt. En helt fantastisk titel och ett otroligt snyggt bokomslag. Jag liksom sögs in mot boken. Baksidan verkade också lovande. Nu håller jag tummarna för att innehållet matchar paketet.
 
 
Nå vad tror ni nu. Har jag någon trevlig läsning framför mig?

2 kommentarer: