2013-10-29

Köpa lycka


Det är konstigt ibland hur suget sätter in. Jag pratar givetvis om suget efter att köpa böcker. För tillfället har jag ett enormt behov av att använda "klick-fingret" och beställa hem massor. Jag har en önskelista hos adlibris, hittat några böcker på cdon och är vansinnigt sugen på att prova bookdepository. Det "konstiga" är att det egentligen inte finns någon speciell bok jag längtar mig tokig efter utan det är bara själva köpandet och det spännande väntandet och uppackandet och insättandet i hyllan (där det för tillfället faktiskt får plats böcker). Är det någon som förstår vad jag menar, och faktiskt tycker lite synd om mig i mitt beroende.

<3

3 kommentarer:

 1. Bortsett från att jag har platsbrist känner jag likadant just nu, vill bokshoppa för upplevelsens skull :) lustigt egentligen för det är enbart med böcker jag kan få ett sådant shoppingsug

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det för mig också. Konstigt det där.

   Radera
 2. Förstår precis vad du menar. Och nu närmar vi oss farliga tider med julklappsköpande, för det går ju inte att bara beställa böcker som ska ges bort till någon annan, eller hur?

  SvaraRadera