2013-10-12

En enkät

Den här enkäten har länge snurrar runt ute i bloggosfären. Och nu har jag lite tid över för att svara på den tänkte jag.

Vem inspirerade/uppmuntrade dig till att börja blogga?
Vägen är ganska lång och snårig och jag kan inte säga exakt vem det var som inspirerade mig. Det började i alla fall med en artikel i tidiningen 101 idéer om olika pysselbloggar. Var då inne i en väldigt stor pysselfas. Började då kolla runt på olika pysselbloggar och blev lite inspirerad av att blogga. Men samtidigt kände jag inte att jag pysslade tillräckligt för att skapa en pysselblogg. Av någon anledning snubblade jag sen över en bokblogg, och en till och en till och var fast. Det här kan ju jag också göra.

Hur väljer du ämne att blogga om?
Böcker är ju ett stort intresse så som jag skrev i det övre svaret så blev det rätt naturligt. Jag försöker att skriva lite blandat om böcker, vad jag läser, vad jag vill ha, boknördiga saker. Mycket inspiration hittar jag hos alla andra bokbloggare där ute.

Vad vet de flesta inte om mig?
Jag är född med två olika stora fötter och enbart nio tår. Detta har dock aldrig påverkat mig speciellt mycket, förutom att jag avskyr att handla skor. Jag är också en otroligt envis person, jag vet vad jag vet och vad jag kan - försök inte överbevisa mig jag har liksom inte fel ändå. Fel finns inte i min ordbok. Förutom att läsa älskar jag att spela brädspel, men valde i detta avseende helt fel karl för han avskyr det.

Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Avslappnad, blandad, bekväm.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Läsa (uppenbarligen), baka (inte laga mat - helt skilda saker), faktiskt träna fastän jag för tillfället är för lat för att ta mig upp ur fåtöljen. Boken vinner.
4 kommentarer:

 1. Jag håller med igen, bakning är roligt! Och inte samma grej som att laga mat, som är så tråkigt att man kan bli knäpp.

  SvaraRadera
 2. Kul, jag tycker precis tvärtom. Jag älskar att laga mat, men avskyr att baka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då tår du för huvudrätten och jag efterrätten ;)

   Radera