2013-12-06

Positiv bokdag - Bloggambassdör bokmässan 2014

Bok & Bibliotek

Ni kanske känner till den där känslan av att idag är ingen bra dag. Huvudet värker, barnen på jobbet låter (mycket) och jag vet att jag ska spendera min fredagskväll med att stänga på jobbet. Sen upptäcker man helt plötsligt ett nytt mail i telefonen och dagen vänds på enda och blir helt plötsligt väldigt positiv.

Titlen på mailet är Hej, Bloggambassadör 2014. Först vill jag inte riktigt tro vad det är jag läser men sakta men säkert går det upp för mig att jag ska var bloggambassadör för Bokmässan 2014. Inte nog med att jag för första gången i mitt liv ska få gå på bokmässan, jag ska också få göra det som ambassadör mitt i händelsernas centrum och få skriva om det på bloggen, på bokmässans Community och på många andra ställen. Oj så kul det ska bli.

Temat på årets bokmässa kommer vara Brasilien och detta ska jag försöka lägga lite extra fokus på under året som kommer. Vad jag vet har jag tyvärr inte läst något brasilianskt men det kommer det definitivt bli ändring på. Jag har också en del planer på vad jag ska skriva om på communityn där ni kommer att hitta mig en hel del. Vet ännu inte riktigt hur det fungerar där men det ska det snart bli ändring på. Har redan skapat ett konto och där heter jag Anna Persson Fantastiska berättelser.

Ser nu mycket fram emot bokåret 2014.


4 kommentarer:

 1. Så kul! Hoppas det blir en träff i Gbg snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med. Ska bli himla roligt att träffa alla.

   Radera
 2. Åhh aviiiiiiiis.
  Men Grattis, kul att det är en blogg jag tittar in på.
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket det ska bli jättekul och jag förstår att du är lite avis. Ska göra mitt bästa med att förvalta detta.

   Radera