2013-12-29

Söndagsfilosoferar #3

1. Så var vi hemma igen. Och i min stilla fantasi önskar jag att jag finge ägna kvällen åt läsning. Om så blir fallet vet jag inte ännu eftersom sambon tydligen har fått för sig att vi ska titta på film. Men lite ska jag i alla fall läsa för ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill för jag är nämligen fortsatt ledig hela nästa vecka. Underbart!

2. Vanlig mat. Jag kan inte låta bli att drömma och längta efter det så här nu när julen är slut. Okej det är väl ganska gott med julmat - men inte så gott så att man behöver äta det i en vecka efteråt. Ikväll blir det i alla fall hemmagjorda hamburgare och pommes för oss.

3. Det var kanske ganska bra egentligen att jag inte fick mer än en bok i julklapp. Olästhögarna bara växer och växer och i morgon får jag nog verkligen sätta mig och bena ut mina löslöften för 2014.

4. Julböcker är mysigt. Men oj så förutsägbara.

5. Jag är numera en stolt ägare av en onepiece. Eller stolt och stolt. Jag skulle aldrig sätta på mig en men sambon önskade mig en sådan i julklapp av sin syster så numera äger jag en. Och jag skulle aldrig säga det högt, men den är faktiskt ganska skön och perfekt att sitta och läsa i. Myspys liksom.


6. Nämnde jag att jag är ledig i en hel vecka till... Det kan bli många lästa böcker.

7. Bara 1/2 bok kvar till hundra. Det ska gå!

Confucius - "No matter how busy u may think u r, u must find time 4 reading or surrender yourself to self-chosen ignorance."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar