2013-12-08

Älska

I Älska av Sylvia Day får vi möta änkan Isabel och markisen av Grayson. De lever i 1800-talets London. Efter att inte riktigt fått ut det velat av livet bestämmer de båda sig för att gifta sig med varandra för att kunna leva sina utsvävade liv som de vill. Äktenskapet är nämligen inte ett äktenskap förutom på pappret. Men så en dag får Grayson ett fruktasvärt besked och försvinner från London i 4 år. När han väl kommer tillbaka upptäcker de båda att där helt plötsligt finns en väldig laddning mellan de båda.

Den här boken innehåller inte någon komplicerad handling, den innehåller inte några omvälvande karaktärsbeskrivningar, heller inte några överraskningar. Den innehåller sex och romantik och omvälvande kärlek som de båda inte riktigt vill kännas vid.
Men trots allt detta så tycker jag om boken. Den är så där skönt lättläst och underhållande på precis ett sådant sätt som jag vill ha ibland. Jag behöver inte på något sett anstränga mig i min läsning och när man har hundra andra saker runt omkring så är det här precis vad som behövs. Innan jag ens öppnat boken vet jag hur det kommer sluta och det gillar jag. Jag kommer helt klart fortsätta läsa Days böcker och kan definitivt rekommendera denna boken till alla kvinnor som vill fly undan verkligheten lite grann och få uppleva lite skriven lusta. För det känns faktiskt som om det är huvudsyftet med boken.

Tack Pocketförlaget för recensionsexemplaret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar