2017-06-26

Mitt deltagande i midsommarutmaningen

Så var det måndag igen och hög tid att hitta tillbaka till någon form av vardag och till lite rutiner. För även om jag ändå bara går hemma för tillfället så ändras rutinerna ganska så drastiskt när det är kalas för jämnan, och de där rutinerna är faktiskt ganska så sköna. Så idag ska det städas, dottern ska sova i hyfsad tid ikväll och allt annat som inte har varit som de brukar ska bli rätt igen.

Under midsommarhelgen deltog jag i Mias Midsommarutmaning. Det blev verkligen low key för mig, hade varken tid eller ork att riktigt koncentrera mig på läsningen. Trots det har jag faktiskt fått en del läst, och 5 böcker har jag hunnit avsluta (många påbörjade redan innan den 22:a). Det är jag väldigt nöjd med.

Här kommer nu en bildsammanfattning över vad jag läst, och en liten siffra som får symbolisera antal lästa sidor.

Bildresultat för det susar i sävenBildresultat för fem söker en skattBildresultat för fyra dagar i kabulBildresultat för i en förvandlad stadBildresultat för fem på nya äventyr

Påbörjad:

Bildresultat för mord i mesopotamien

Antal sidor: 8368 kommentarer:

 1. Vilka trevliga böcker du läst.

  SvaraRadera
 2. Det var bättre än mig i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är betydligt fler än vad jag räknade med.

   Radera
 3. Under midsommarhelgen är det svårt att få tid över till att läsa, men tycker du ändå hunnit med mycket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog den helgen då det är absolut minst tid för läsning så jag är absolut helnöjd.

   Radera
 4. Per Anders Fogelström är en av mina absoluta favoriter, jag skall läsa om Stad-serien snart. Fem-böckerna blev jag litet nostalgisk av att se, och funderar på om jag skall prova att läsa någon av Blytons Äventyrsböcker, som var mina favoriter när jag var barn, jag tyckte att barnen i de böckerna var så charmiga, för att inte glömma deras papegoja Kiki :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är första gången jag läser Stad-serien men jag är fullständigt förälskad i den. Tycker så mycket om Emelie och de andra karaktärerna.
   Fem-böckerna har jag tidigare i min barndom enbart läst någon enstaka bok av vilket är synd, för nu när jag läser dem så tycker jag mycket om dem och vet att jag hade älskat dem som barn. Äventyrsböckerna däremot vet jag knappt om jag har hört talas om.

   Radera