2017-07-22

A till Ö - taggen: Bokstaven B


Jag kom lite av mig. Jag hade ju tänkt bjuda på den här tagen med jämna mellanrum, men helt ärligt vet jag inte när jag gjorde bokstaven A. Men nu tänker jag i alla fall försöka komma igång igen och idag blir det bokstaven B.

B - Besvikelse. En bok som inte levde upp till dina förväntingar
Förväntningarna var jättestora. Det här måste passa mig perfekt. Och så började jag läsa och stötte på världens största sömnpiller till bok. Jag pratar om Anna Karenina av Tolstoj. Jag ville så gärna älska så jag höll ut ända till sida 700 av 880. Nu känns det lite snopet att jag inte läste klart den, men då gick det helt enkelt inte längre. 

4 kommentarer:

 1. Åh, den gillade jag när jag läste den för evigheter sedan. Nu tror jag inte att jag hade tyckt om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte den var på tok för långrandig. för tråkig och så hade jag ett h*lv*t* att hålla isär alla karaktärer.

   Radera
 2. Vi skulle läsa Anna Karenina och Brott och straff samma vecka när jag läste litteraturvetenskap. Låt oss säga att uppgiften blev övermäktig och i slutändan skummade jag igenom var femtionde sida i Anna Karenina för att ha någon liten uppfattning om innehållet. Ryssarna och jag går inte riktigt ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara gett mig på Anna Karenina av ryssarna men det gav ju inte direkt mersmak. Någon gång ska jag nog dock i alla fall ge någon av alla de där stora böckerna en chans.

   Radera