2018-01-31

Läsplaner för februari

Jag hann ju läsa betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle hinna under januari men jag tror inte på att det kommer att upprepa sig nu i februari. Det finns tyvärr annat som måste prioriteras. Men så ska jag ju iväg och läsa en massa i helgen så det kanske blir lite mer läst än vad jag tror ändå. Vi får helt enkelt se. Jag nöjer mig i alla fall med en lista på 6 böcker som jag väldigt gärna vill hinna med i februari.

Bildresultat för drakviskarenBildresultat för pansarhjärtaBildresultat för doktor glasBildresultat för mississippi bokBildresultat för tellussyndrometBildresultat för arthur peppers diskreta charm

8 kommentarer:

 1. Pansarhjärta och Mississippi har jag läst. Pansarhjärta... det enda jag egentligen minns av den är att den var så otroligt grym. Mississippi tyckte jag mycket om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grym kan man väl minst sagt säga att Pansarhjärta är trots att jag inte kommit så långt i den. Missssippi har jag också läst så det blir en omläsning för min del. Minns att jag gillade den mycket men egentligen inte så mycket mer. Så det ska bli kul att läsa den igen.

   Radera
 2. Ska bli intressant att se dina tankar om Drakviskaren :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt nyfiken på den så jag lovar att någon gång framtiden kommer det att komma en recension. Den borde ju passa mig som gillar drakar så mycket.

   Radera
 3. Drakviskaren har även jag tänkt läsa i februari.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag hålla koll på vad du tycker också.

   Radera
 4. Svar
  1. Det håller jag med om så det ska bli kul att läsa om den.

   Radera