2017-11-18

Ny författarduo


Jag har länge tänkt att jag skulle åtminstone lyfta nyheten om att Anna Karolina blir ny medförfattare tillsammans med Mons Kallentoft i Herkulesserien. Vid det här laget har väl alla hört nyheten så det kanske inte är så relevant att skriva om längre. Men några ord om vad jag tycker om det hela kan jag ju i alla fall skriva. Kanske kan det vara intressant att läsa!



Jag gillar Anna Karolina som författare. Har läst nästan allt av henne, det är bara Sjusiffrigt kvar och den är ju precis nysläppt så det gör inte så mycket. Det jag läst har jag gillat väldigt mycket. Jag tycker om hennes lite hårda ton, hennes karaktärer som hela tiden befinner sig i gråzonen för vad som är rätt och fel och jag gillar hur det märks att hon har erfarenhet i det hon skriver om.
Herkulesböckerna är ju precis det som jag brukar gilla hos Anna, de är hårdkokta, de befinner sig i någon form av gråzon och man kan ju inte annat än älska Zack trots hans mörker. Så med det sagt så tror jag faktiskt att den nya duon till böckerna kan fungera riktigt bra. Jag ser fram emot att läsa Falco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar