2013-01-11

Bokbloggsjerka 11-14 januari

jerka11Så var det dags för bokbloggsjerka igen och denna veckan ställer Annika frågan om: Vilken bok är du mest nyfiken på som kommer att komma ut under första halvan av det här året?

Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska svara på denna frågan. Jag såg väldigt mycket fram emot tredje delen av Kristin Cashores serie om De Utvalda - Hemligheternas rike. Ända tills jag tröttnade på att vänta och köpte den på engelska istället. Men en bok som jag ser mycket fram emot är Rädda mig inte av Tahereh Mafi. Tyckte mycket om första boken och ser därför fram emot tvåan. Enda tills april får jag dock vänta. Det är den titel jag kan komma på så där på stående fot.

16 kommentarer:

 1. Kristin Cashores serie har jag hört mycket gott om men ännu inte tagit tag i att läsa. Kanske får bli ett projekt för 2013. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag definitivt för den är helt fantastisk.

   Radera
 2. Cashores serie har jag funderat på att läsa :)

  SvaraRadera
 3. Inget jag känner till tyvärr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den första är en mycket bra fantasyserie, en andra en dystopi som också kan rekommenderas.

   Radera
 4. Hört talas om har jag, men läst, nej. Skulle kanske kunna tänka mig båda :)

  SvaraRadera
 5. Jag är nyfiken på Cashore och tyckte Rör mig inte var helt ok men blev ändå inte tvärsugen på tvåan. Fast jag får se om den kommer i min väg!

  SvaraRadera
 6. Du kom ju i alla fall på en, jag fick hitta på egna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bra att kunna hitta på egna. Tänk om man kunde skriva de också, då hade lyckan varit fullständig.

   Radera
 7. Den sistnämnda skulle jag kunna tänka mig att läsa, måste dock ta tag i första boken innan! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag att du ska göra för jag tyckte mycket om första boken.

   Radera
 8. Babbelvarning! Jag tog mig igenom Graceling och Fire för ett år sedan och ville så gärna läsa Bitterblue när den kom. Men jag har de första böckerna i storpocket och den sista finns bara i gigantpocket, är alldeles för bokhyllefåfäng för att gå med på att sista delen inte ska passa in. Nu i vår verkar det som att även Bitterblue kommer i storpocket - DÅ ska jag ÄNTLIGEN få avsluta trilogin. Hoppas jag.
  Så, färdigbabblat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har första delen i pocket, andra inbunden och tredje den gigantiska pocketversionen. Inte jättesnyggt får jag hålla med om men jag kunde liksom inte låta bli.

   Radera