2013-03-31

Liebster blog award


20130331-100631.jpg

Jag har fått en Liebster blog award tilldelad mig av Helena på  Fiktiviteter som jag tycker har en fantastisk blogg. Tack så mycket och även tack till det trevliga initiativet med Austendagen. Nu ska jag försöka svara på frågorna också.

Vad ville du bli när du var liten?
Ja förutom prinsessa så ville jag en runda bli veterinär, sen ville jag jobba med människor och barn och hjälpa dem som har det svårt i samhället. Sen ville jag säkert bli en massa andra saker men det har jag tyvärr drömt.

Vad är du idag?
Jag är förskollärare. Något jag absolut inte ville bli när jag var yngre men som jag för det mesta älskar idag.

Vart vill du helst resa?
Massor med ställen. Svenska fjällen i sommarskrud, stora städer runt om i världen, Egypen för att se på pyramiderna. För tillfället lockar nog dock mest London och den engelska landsbygden. Tyvärr är min sambo inte jätte intresserad av att resa så det blir inte så mycket av den varan för mig.

Var ser du dig själv om fem år?
Faktiskt ingen aning. Önskar jag kunde säga massor, men känner jag mig själv rätt så är jag där jag befinner mig nu.

Rött eller vitt?
Vitt när det gäller det mesta - med undantag av kläder för de lyckas jag alltid spilla på.

Sommar eller vinter?
Just nu skulle jag svara allt utom vinter för nu är jag så trött på den. Men egentligen tycker jag att alla årstider har sin tjusning och skulle inte kunna ge upp någon av dem.

Skog eller hav?
Bor i Karlskrona där det är hav överallt. Så har väldigt svårt att inbilla mig att bo på ett ställe där det inte finns hav. Men jag är barnsligt förtjust i att gå i skogen. Så otroligt rofyllt.

Vad gör dig ledsen?
Tyvärr finns det för många saker ibland som jag inte tänker gå in på här. Men för tillfället är jag otroligt ledsen på snön som vägrar försvinna.

Vad är det bästa du vet?
Min familj - sambon, mamma, pappa, syrran, svågern, systersonen och katten. Sen finns det ju de där sakerna som jag älskar att göra. Springa på loppisar i tid och otid. Läsa böcker och mycket mer.

Nu ska det väljas fem bloggar att skicka vidare detta till och det är inte lätt för jag läser väldigt många bra bloggar. Men mina fem blir till sex: iheartbooks, Mest Lenas Godsaker, Nilmas bokhylla, thecuriouscaseofthebooks, Vår bokvärld, Bokföring enligt Monika.

5 kommentarer:

 1. Va trevligt med Award.
  Idag har det varit vår ute men jag har mest varit inne men man blir glad ändå
  Mia

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för awarden! Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var du värd för jag gillar verkligen att titta in på din blogg och blir alltid glad för dina kommentarer.

   Radera
 3. Tack så jättemycket! Och visst är man just nu less på vintern. Bort med den!

  SvaraRadera