2014-04-20

Läs-a-lot påsk: En sammanfattning

Läs-a-lot

Så då var denna påskveckan snart till enda, och läs-a-loten är det definitivt. I början av veckan han jag inte läsa så där värst jättemycket eftersom det var så otroligt mycket på jobbet. Men sen kom fredagen och min läsning kunde börja på allvar. Faktum är att jag enbart på fredagen läste fler sidor än vad jag gjorde under måndag till torsdag. Lördagens läsning hade också kunnat bli många fler lästa sidor om det inte varit så att jag valde Wolf Hall som min nästa läsning. Nu när jag är ca 250 sidor in i den kan jag lätt konstatera att det inte är världens mest lättlästa bok. Den kräver sin tid plus att texten är mini, mini.

Men summa summarium, antal sidor under den här läs-a-loten hamnar på 669 sidor, vilket jag kanske inte är jätte nöjd med men med tanke på hur veckan sett ut så får jag vara nöjd ändå. Nu ser jag fram emot nästa läs-a-lot och hoppas på mer lästid då.

Tack Bookshelf och Bokzoem som anordnat denna här läs-a-lot.

7 kommentarer:

 1. Med tanke på omständigheterna gick det ju riktigt bra för dig. Jag hamnade på något liknande resultat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång ska jag definitivt läsa mer. Sen har jag inte i ärlighetens namn räkna med alla timmar jag lyssnat på ljudbok. I torsdags blev det minst fem timmar medans jag städade hela huset.

   Radera
 2. Det var många sidor:). Själv fick jag ihop bara 400 sidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker inte 400 är så illa heller. Allt Jag läste en bok som var väldigt lättläst och en som var väldigt svårläst.

   Radera
  2. Det svaret blev konstigt. Skulle stå att allt beror på vilken bok man läser.

   Radera
 3. Du har blivit taggad inne på min blogg! :)

  SvaraRadera