2015-07-12

Några tankar en söndag


Woman of the artist (reading) - by Auguste Macke
  • Då är första semesterveckan förbi och jag har typ inte gjort annat än att läsa, lite tack vare att jag var med i den läs-a-lot som Nelly och Elin fixat. Jag gillar definitivt att vara med i läs-a-lots. Det får en att verkligen fokusera lite extra på läsningen. Samtidigt ska det bli skönt att det inte är några läsmål för nästa vecka. Då kan jag försöka dra ner på tempot lite så jag inte snöar in på läsandet. 
  • På tal om det där läsandet - jag måste erkänna att jag nog idag inte har läst så mycket. Har nog ärligt talat en liten book hangover efter att ha avslutat Diana Gabaldons Slända i bärnsten. Så bra, men så tjock. Givetvis slutade den så att jag var tvungen att genast beställa hem del 3 från Bokus.
  • För er som inte följer mig på Instagram kan jag meddela att jag i veckan var hemma hos mamma och pappa och pappa lyckades rota de sista tre delarna i Staden serien till mig. Det fanns ju ett stort behov av det eftersom jag läste ut del två. 
  • Jag kan i veckan skrivit om att adlibris hade rea på e-böcker. För enbart 29 kronor var jag givetvis att beställa hem tre böcker. Så nu har jag lite till att läsa.
  • Nästa vecka måste jag skriva recensioner. Högen med orecenserande böcker börjar nu bli lite vinglig och då är det verkligen dags att ta tag i den. Så räkna med en del recensioner nästa vecka.
Nu ska jag försöka läsa lite innan maken kommer hem och går på semester han också. Ikväll ska vi fira med räkmackor och vitt vin. Sämre kan man ha det en söndagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar