2015-10-17

Loppis

5 Kitchen Things You Should Always Pick Up at a Flea Market — Shopping Guide | The Kitchn

Det är nästan så att jag skäms. Jag ser ju mig själv som en inbiten loppis och secondhand nörd och trots det är det nog ett halvår sedan jag senast var på någon loppis. Men i morgon är det dags. Då ska det bli loppis hela förmiddagen. Dock är det så att jag kommer stå på fel sida i morgon. Det är nämligen så att jag ska stå och sälja och göra allt för att bli av med allt möjligt som jag har med mig. Inte köpa hem något. Givetvis hittade jag lite böcker som jag faktiskt skulle kunna sälja när jag gick igenom mina gömmor. Närmare bestämt 4 papperskassar. Nu hade jag i och för sig kunna hitta ännu flera böcker men någon måtta får det ändå vara. Jag kommer säkert stå där i morgon och försöka köpa tillbaka böckerna från loppisbesökarna. För är det något jag har svårt att göra mig av med så är det böcker. Så in i bombens svårt. Men nu är det dags.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, jag ska också på loppis imorgon, det är ofta vårt söndagsnöje. Men i somras stod vi tre söndagar på bakluckaloppisar och sålde själva. Och jag hade massor med böcker som jag försökte bli av med. Ibland går det bra , ibland sämre, beroende på vad det är för publik som kommer till loppisen. På vårt ställe går deckare och romance bäst...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det brukar vara så med böcker. Ibland lite svårsålt. Jag satsar på att försöka sälja ganska så billigt så kanske jag kan bli av med några stycken i alla fall. Jag vet inte ens vad det är för böcker jag har plockat ihop men något som borde passa någon borde det väl finnas.

      Radera