2015-10-29

Utgivingen i novemeber

Det har blivit dags att kolla lite på vilka böcker som kommer ut i november. Tempot på nya böcker verkar nu sjunka och ärligt talat så är det faktiskt nästan skönt. För jag har så många böcker att läsa nu så jag blir alldeles matt, bara av att tänka på det. Men några böcker verkar det komma i alla fall och det är ju bra.
Tillbaka till Black Rabbit Hall av Eve Chase
Denna boken ges ut av Printz publishing och det står att den ska passa alla som gillar Downton Abbey och Kate Morton. Morton kan jag inte uttala mig om ännu men Downton är ju fantastiskt bra så jag är nyfiken.Utpost av Ann Aguirre 
Det verkar som om den här boken kom ut i slutet av oktober, men i mina första anteckningar om boken skulle den komma i november. Spelar ingen roll egentligen. Jag läste första boken i serien och tyckte att den var ganska så okej. Vet inte riktigt om jag ska fortsätta läsa serien eller inte. Modernista är det som ger ut boken.
Den skyldige (inbunden)


Den skyldige av David Baldacci

Baldacci går ju alltid hem hos mig och jag gillar serien om Will Robie väldigt mycket. Detta är fjärde boken om honom. Jag har ännu inte haft möjlighet att läsa tredje delen men det kan väl åtgärdas ganska så snart hoppas jag. Det är Bokfabriken som ger ut boken.Och det var ungefär det jag hittade som intresserade mig. Visst är det en underbart överkomlig lista.


2 kommentarer:

  1. Tillbaka till Black Rabbit Hall låter ju intressant!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det tycker jag också uppenbarligen. Jag kommer absolut att hålla ögonen öppna efter den i framtiden..

      Radera