2017-08-26

Jag har köpt böcker

Idag, efter ungefär ett års tid så har jag brutit mitt köpstopp vad gäller böcker. Det var egentligen inte ens meningen att köpstoppet skulle vara så länge, det vara bara det att jag medvetet skulle dra ner på bok köpandet till mig själv för att försöka hinna ikapp bokhyllan plus att jag ju det senaste året ungefär enbart ha levt på graviditetspenning och föräldrapenning. Men idag blev det med andra ord lite köpt. Jag och min familj var på loppis och då råkade jag snubbla över ett par Agatha Christie-böcker som jag inte hade, en Martina Haag som jag faktiskt egentligen redan läst men som jag kände kanske kunde motivera mig lite. Och så en barnbok då förstås.

Trots att nu köpstoppet är brutet så är jag trots allt stolt över mig själv. Jag gick inte bananas utan gjorde bara väl övervägda köp. Målbilden är att kunna fortsätta på det här sättet.

Nu ska jag bara försöka var lika duktig med det där shoppingbeteendet när det kommer till andra varor.

OBS! Närmare bestämt vilka böcker jag köpt återkommer jag med när jag ska försöka sammanställa vad som har trillat in i brevlådan också.

4 kommentarer:

 1. Det är svårt med köpstopp så applåd till att du höll ut så länge! Det är faktiskt rätt skönt att inte ha hur mycket oläst som helst hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätteskönt att ha minskat ner antalet olästa böcker så mycket som jag har gjort. Nu behöver jag inte ha lika dåligt samvete när jag köper på mig nya böcker.

   Radera
 2. Känner igen känslan när man faktiskt står där efter så lång köpstoppstid och känner att man tar kloka beslut. En konstig form av lättnad haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det verkligen. Man inser att jag måste faktiskt inte äga varenda bok. Det är som ett beroende det med.

   Radera