2012-12-26

Mina bokliga klappar

Alla nära och kära har nog börjat inse att det är väldigt svårt att köpa böcker till mig. A) för att de inte vet vad jag inte har och B) för att de tycker jag har alldeles för mycket böcker. Men bokliga klappar kan man få endå.


The Bookseat fick jag av min älskade sambo. Han hade råkat snubbla över den när han var och leta julklapp och hittade detta underbar, väldigt nödvändiga sak. Du sätter fast boken sen är det No hands som gäller. Jag älskar den. Dessutom finns det på baksidan ett litet behändigt fack där man kan lägga bokrelaterade saker, t ex de två läslamporna sambon köpte till. Han kunde inte bestämma sig för vilken som var bäst och köpte därför båda. Nu kan jag sitta i soffan tillsammans med sambon och läsa medans han ser på serier. Win, win för båda med andra ord.
På bilden finns också ett presentkort på Bokia där jag för 300 kronor kan handla vad jag vill ha. Den typen av paket gillas skarpt.


Kanske inte en julklapp direkt men när jag kom hem söderifrån låg detta recensionsexemplar och väntade på mig. Tack Pocketförlaget - denna boken har jag länge sett fram emot att läsa och den klättrar på läslistan (som jag nog måste skriva snart).

2 kommentarer:

  1. The bookseat såg ju verkligen ut som en supergrej! Vad skönt att slippa hålla i, speciellt om det är en tung bok :)

    SvaraRadera