2015-09-18

Läsa i helgen

Denna helgen har jag i stort sätt tänkt ägna helt åt böcker. Jag ska träna och så måste jag tvätta någon maskin tvätt så jag har något att ha på mig nästa vecka när jag befinner mig på resande fot (YEAH- äntligen). Men utöver det så är det böcker som ska få fylla mina tankar.
Vad ska jag då läsa?

Först och främst ska jag koncentrera mig på Athenas tecken, tredje boken i serien Olympens hjältar av Rick Riordan. Jag har hittills läst 100 sidor och har bara närmare 500 sidor kvar. Trots det räknar jag med att jag hinner läsa ut den under helgen. Stor font och lätt text borde göra att boken tar slut ganska så fort (om det nu vad jag vill). Sen tänker jag läsa Gravens fånge vilket är fjärde boken i Michelle Pavers Bronsdolken-serie. Dessa två böcker borde räcka, men om jag mot förmodan får till riktigt mycket läsflyt så tänker jag också påbörja Par i brott av Agatha Christie som låg i brevlådan idag.

Athenas tecken Bronsdolken. Gravens fånge Par i brott

4 kommentarer:

 1. Ser verkligen ut som trevlig helgläsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror absolut att det kan bli det. Allt är sådant jag brukar gilla. Säkra kort med andra ord.

   Radera
 2. Jag börjar bli riktigt nyfiken på Riordans serie!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte mycket om Percy Jackson serien men denna är nog nästan bättre, även om den saknar lite av humorn från de första böckerna. Men det är riktigt bra böcker som jag definitivt tycker att du ska testa.

   Radera