2016-12-09

Miss Peregrine's home for Peculiar Children - filmen

Bildresultat för miss peregrine's home for peculiar full movie

Det blir ganska mycket film för tillfället och härom dagen passade maken och jag på att se Miss Peregrine's home for Peculiar Children. Vårt omdöme om filmen kan väl sammanfattas i Nja.... Filmen var absolut välgjord och jag tilltalades av fantasirikedomen på det där barnhemmet. Karaktärerna är minst sagt spännande och det fanns verkligen ett stort spektra av olikheter som tilltalade mig. Däremot tyckte jag inte att handlingen var så mycket att hänga i julgranen. Kanske var jag för trött för att hänga med i vad det hela gick ut på men filmen gav mig inte så mycket i form av handling. Jag tyckte det var ganska så platt och det var inte förrän mot slutet som det verkligen hände lite saker.

Jag har inte läst böckerna som filmen är baserad på. Helt ärligt har jag inte haft något speciellt sug efter att göra det heller då bilderna i dem har skrämt mig halvt fördärvad de gånger jag har bläddrat i böckerna i affärer. Efter att ha sett filmen har inte min nyfikenhet ökat så det kommer nog helt enkelt aldrig hända att jag läser dem. Filmen var fullt tillräcklig för mig den här gången.

2 kommentarer:

  1. Jag älskade filmen! Har också dragit mig för böckerna pga de sjukt läskiga bilderna men nu kommer jag absolut att läsa dem alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så olika man kan uppleva samma sak. Det är väl underbart :P

      Radera