2017-02-12

Några tankar en söndag

sp_0865_magic_book:
  • Ytterligare en vecka med massor av böcker avverkade, men bara 2 recensioner. JAG MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ ATT SKRIVA RECENSIONER MED EN GÅNG! Ja, det kräver versaler, för då kanske jag kan fatta.
  • Min bästa loppis börjar sin bokrea nästa vecka. Mellan 2.50 och 5 kronor gissar jag att böckerna kommer kosta. Jag har inte varit på loppis på snart tre månader så nu är det verkligen dags. Mannen och dottern lämnar jag hemma och så ska jag botanisera bland alla titlarna. Men, jag ska som vanligt försöka hålla i pengarna, mest för att jag fortfarande vill minska antalet olästa i hyllan och del för att det faktiskt inte får plats så många fler böcker i mina bokhyllor.
  • Till lite skrämmande fakta, mina olästa deckare i bokhyllan är nu nere i 12 stycken. Några av dem kan jag inte ens läsa för tillfället för det är en bok i en serie där det saknas några titlar innan jag kan ta mig an den. Det visar lite på vilket deckar-sug jag haft den senaste tiden. 
  • Okej, jag erkänner - 12 är kanske ett felaktigt antal för antalet Christie och Lang böcker är förmodligen mer än 12 bara de, men av någon anledning räknas inte de in i samma kvot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar