2017-02-04

Veckans bokbloggsfråga vecka 5

Höll på att missa Veckans bokbloggsfråga den här veckan men det går ju inte an så bättre sent än aldrig hakar jag nu på Barnboksbloggens fråga.

Hur gör du för att marknadsföra och nå ut med din blogg? Hur tipsar du när de ordnar något extra på din blogg, t ex utmaning, tema eller tävling? Hur försöker du få nya läsare?

Jag är väldigt dålig på detta - helt enkelt kass och skulle behöva kolla in alla era andras svar för att få lite tips. Ibland händer det att jag tipsar om bloggen på instagram, och jag har bloggen kopplad till twitter vilket jag antar lockar några läsare.
Eftersom jag är ganska så dålig på att kommentera hos er andra så blir det ju inte att jag sprider mig själv på det sättet heller. Detta är ju egentligen lätt fixat om jag bara la manken till lite.
Anordnar jag en tävling eller utlottning, vilket har hänt men inte särskilt ofta, så ber jag de som vill vara med att tipsa om den för att på så sätt få större uppslutning. Fler tips kan jag tyvärr inte ge och jag hade velat var bättre på att promota mig själv.

2 kommentarer:

  1. Ja, jag har tyvärr inga tips att dela med mig av heller.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det enda är nog helt enkelt att fara runt och kommentera en massa.

      Radera