2012-09-18

Massor med böcker till mig

I helgen har det firats födelsedag så det har stått härliga till (men det är rätt skönt att det är vardag igen). Jag, sambon och syrran har alla fyllt år. Själv önskade jag mig givetvis böcker i födelsedagspresent, trots alla böcker jag redan har att läsa. Och några böcker, och bokrelaterade saker, hittade hem till mig.


Först och främst måste jag visa en bild på hur otroligt duktig min sambo är på att slå in paketet. Kan upplysa alla att det är inte snöre ni ser runt paketet - det är buntband. Sen givetvis måste silvertejpen användas.


Innehållet var betydligt finare. Bokboxen om Percy Jackson av Riordan samt bokboxen om A Song of Ice ande Fire av George R R Matrin. Mycket trevlig läsning ser jag framför mig efter som jag har gillat och älskat (i den ordningen) filmatiseringarna. A Game of Thrones är helt magnifik om man frågar mig.


Deckarspelet är något jag ser fram emot att spela. Älskar deckar och är helt frälst i att sitta och spela sällskapsspel. Enligt mig finns det inget bättre sätt att umgås. Till spelet kan ja koka mig en kopp te. Blev något förvånad när jag såg formen på paketet (tepåse) men det stod att det var från Bokia. Men det hade sin lilla förklaring.


Jag gillar att äta kakor (tyvärr) men framför allt gillar jag att baka dem. När det sen råkade finnas en alldeles utomordentlig liten kakbok med mitt namn på så var det klart att jag skulle få den i födelsedagspresent. Ska bli väldigt spännande att smaka dessa kakor.


Slutligen vill jag visa upp ett recensionsexemplar som låg och väntade på mig när jag kom hem från jobbet idag. Myteriet på Bounty av John Boyne tror jag är en bok som verkligen kommer att passa mig. Ser mycket fram emot att läsa den. Tack Bazar.

Så var detta lilla inlägget färdigskrivet och om ni inte hör från mig på ett tag så vet ni att jag ägnar all min tid till att läsa.

6 kommentarer:

 1. Jag fyllde också år i helgen, och fick också en bokpresent av maken. Vilket sammanträffande! Fast min make gör liiite prydligare paket...:):):)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så svårt att överträffa den prydligheten. Dessutom får jag väl säga grattis i efterskott då.

   Radera
 2. Inga dåliga presenter och vad gör det att paketet inte är så snyggt :) Är det inte i Japan som inslagningen är viktigare än innehållet? Men där bor vi inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä och framför allt är det tur att sambon inte bor där. Annars brukar jag gilla att göra söta paket och fördelen med att ge bort böcker är att de har någon kvadratisk, rektangular, kubaktig form. Mycket lätt att göra fina paketer av.

   Radera
 3. Superhärlig födelsedagspresent du fick!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är mycket nöjd vill jag lova. Mycket läsning framför mig nu.

   Radera