2017-03-03

Bokbloggsjerka 3-6 mars

Huset är alldeles tyst och tomt. Det är bara jag hemma och jag undrar var ifrån fjantgenen kom - som gör att jag helt plötsligt känner mig alldeles tom nu bara för att jag inte har min lilla guldklimp hos mig. Men som mannen säger, det börjar bli dags att klippa lite i den där navelsträngen.

Vad gör man då när man helt plötsligt fått lite ensamtid.  Helt ärligt så finns det massor jag skulle kunna göra, städa och sådant tråkigt, men jag tänkte faktiskt unna mig lite datortid.

Jerkan hos Annika den här veckan lyder...

Jag har läst att Peter May har en app om Isle of LEwis som visst ska vara något utöver det vanliga. Vad tycker du om det här relativt nya sättet för författare att ytterligare befästa sig själva och sina böcker hos läsare/konsumenter?

Jag har helt ärligt inte funderat så där värst mycket på det. Och ett helt nytt fenomen tycker jag kanske inte att det är. Pottermore är väl ett lysande exempel på hur en författare når sina läsare med helt nya infallsvinklar och information. Man kan tycka vad man vill om det hela, men det verkar ju onekligen vara ett lysande sätt att marknadsföra sig ytterligare. Nog kanske skulle kunna vara nog, men samtidigt är det många som gillar det så om jag inte gör det så kan jag ju helt enkelt låta bli att använda dessa tjänster.
Personligen använder jag mig inte av några liknande appar. Det tillför helt enkelt inte mitt läsande så där värst mycket. Jag är nöjd med boken...

10 kommentarer:

 1. Det är texten som är det viktiga för mig.

  SvaraRadera
 2. En bra text behöver inga extra hjälpmedel. Jag gillar inte när jag tittar på TV-nyheterna och de säger att om jag vill veta mer så ska jag gå in på deras hemsida. Då känner jag att jag vill skrika: "Men jag tittar ju på TV nu! Berätta nu vad det är för extra information ni har!"
  Men trots detta vill jag säga att jag gillar att det finns författare som inte är rädda att pröva nya saker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att våga prova nytt är definitivt väldigt bra tycker jag. Sen behöver jag inte älska allt som provas och då kan jag som sagt helt enkelt låta bli att bekymra mig mer om det. Men jag håller med dig om det där som du skriver om TV-nyheterna. Varför???

   Radera
 3. Jag är lite tekniknörd så det passar mig bra, men kanske gör jag det innan eller efter bokläsningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och då är det ju helt klart för dig sådana tjänster finns. Jag tycker det är bra att de finns och det är spännande när författare försöker hitta nya vägar. Om nu jag inte vill använda mig av det så är det ju bara för mig att låta bli :P

   Radera
 4. Jag är nyfiken på nya grepp och skulle kunna tänka mig att testa.

  SvaraRadera
 5. Jag är också nöjd med bara boken och är rätt ointresserad av allt lull som blir runt vissa böcker.

  SvaraRadera