2017-05-25

Just-nu-enkät inför långhelgen

There is so much beauty simply in piles of books.❤️ #books #bookyards:

Linda inne hos Enligt O har satt ihop den här lilla enkäten för att kolla av vad man faktiskt läser för tillfället. Jag har en känsla av att jag har ganska så många påbörjade böcker som ligger och "skräpar" lite var stans så det är helt enkelt bara att sätta igång.

Vid sängen: Där ligger Girl on the train av Paula Hawkins och har så gjort ganska så jättelänge. Den är bara precis påbörjad, men det för andra gången så jag börjar misstänka att den faktiskt aldrig kommer att bli läst.

På soffbordet: Mest så ligger där för tillfället högar av barnböcker och makens Illustrerad vetenskap (hur nu de har hittat dit). Men underst i högen tror jag faktiskt att Minns du den stad av Per Anders Fogelström ligger som jag påbörjade förra sommaren och sen av någon anledning glömde bort. Den är jag däremot väldigt sugen på att läsa. Tittar jag lite extra noga så ligger där också Tiga är guld av Lindsey Faye, Resan ut av Virginia Woolf och Fallet Walter Dabney (okej, den ligger tekniskt sätt mer på golvet) av David Baldacci. Mest läser jag ur den sistnämnda.

I handväskan: Släpar inte med mig någon fysisk bok för tillfället, men om jag det gjorde så hade det förmodligen varit just Fallet Walter Dabney.

I öronen: Since you've been gone av Morgan Madson påbörjade jag i går efter en hel del velande. Har också påbörjat Det är jag som är Caroline av Peter Barlach och En dag av David Nicholls men de båda får nog faktiskt vänta ett tag på att bli lyssnade till.

På läsplattan: Jag läser inte på läsplattan för tillfället utan telefonen har fått ta över även e-böckerna. Där läser jag för tillfället Ture Sventaon privatdetektiv av Åke Holmberg - för jag var sugen på något väldigt lätt.

Borde jag påbörja: Frälsaren av Jo Nesbø så jag hinner komma fram till Törst innan det är dags att rösta i Årets bok och En enda hemlighet av Simona Ahrnsted så jag sen kan läsa En enda risk som kom som rec ex för ett tag sedan.

Borde jag läsa ut: Dödens märke av Veronica Roth då det är ett recensionsexemplar. Men tyvärr faller den mig inte alls i smaken så jag funderar på att lägga undan den. Sci fi och jag är helt enkelt inte bästa vänner och jag har hängt upp mig på den tanken och låst mig i läsningen.

Bokklubbsbok: Hör och häpna men jag är faktiskt inte med i någon bokklubb och det är nog lika bra det.

Längtar jag efter att få läsa: Top dogg av Jens Lapidus. Läste ut andra boken, Sthlm delete, förra veckan och den slutade riktigt spännande. Så nu längtar jag efter tredje delen.

3 andra böcker i min TBR-hög: Bara 3? Men närmast till hands får jag nog ändå nämna Dehlis vackraste händer av Mikael Bergstrand, Efter festen av Lisa Jewell och Ströst av allt av Malin Persson Giolito. Dessa kan möjligtvis dyka upp i en kommande månadsplanering.

Det var visst en himla massa böcker. Känns som om jag verkligen borde försöka avsluta en del påbörjat. Sammanlagt får jag ihop det till 10 påbörjade böcker. Några i och för sig enbart i starten men ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar