2013-11-17

Synda av Sylvia Day

För länge sedan så umgås Jessica och Alistair i samma kretsar inom den brittiska societeten. Det är inga möten någon av dem ska glömma men Jessica gifter sig och Alistair går till sjöss.
Många år senare när Jessica är änka så blir de sammanförda på ett skepp över oceanen. Det finns inte så många ställen att gömma sig på ett skepp så det slår minst sagt gnistor.

Det här är enligt mig en ganska okomplicerad men bra historia som handlar om två människor som faller för varandra. Den innehåller många ingredienser som gör att jag tycker om den. Det finns kärlek och sex, vackra beskrivningar av både miljöer och kläder i en 1800-tals miljö. En liten intrig finns givetvis med men det är först och främst bland deras släkt och vänner intrigen verkligen utspelar sig. Jag tycker Jessica och Alistair egentligen är ganska trygga i varandra.
Den här boken är vad jag kallar en bladvändare. Det går så otroligt snabbt att läsa den så jag hinner knappt börja förrän den är slut. Jag gillar sådana böcker. Det är en riktigt bra bok utan att för den saken skull vara livsförändrande. Ibland är det den här typen av litteratur jag behöver. Lättsamt och bra.
Nu längtar jag efter att sätta tänderna i Älska och Drama av samma författare. Det kan inte bli annat än bra (förhoppningsvis).

Tack Pocketförlaget för recensionsexemplaret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar