2013-11-30

Tråklördag

Min sambo är en spelare av stora mått - och då menar jag datorspel. Nu är det ju så att denna helgen är det Dream Hack i Jönköping, ett jättestort lan där alla sitter i flera dygn och bara spelar dator. I år lovade sambon att bara åka upp över dagen och i ett väldigt svagt ögonblick råkade jag lova att följa med. Och den dagen har tyvärr kommit idag. In och trängas i folksamlingar, inte höra ett skit och dessutom träffa människor som jag vet att jag inte just nu vill träffa, det är inte riktigt min tanke om helgskoj. Hade mycket hellre varit hemma och satt upp adventsstjärnor och bakat lussekatter. Nåja, har man lovat så har man och just nu behöver jag dessutom samla pluspoäng hos sambon. Och kanske, kanske blir det bättre än vad jag har tänkt mig. Men läsa lär jag inte hinna med, ljudboken däremot ska självklart få följa med till bilfärden.

6 kommentarer:

 1. Stackare, jag har också en dataspelsfantast till sambo men vet inte om jag skulle vara så snäll som dig och följa med på dream hack ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var i ett svagt ögonblick jag lovade det och jag kan inte direkt rekommendera det så här i efterhand heller.

   Radera
 2. Jag har också en sådan sambo, skulle dock aldrig följa med på Dreamhack. Tror inte att han skulle vilja ha mig där heller för den delen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min sambo har varit helt övertygad om att jag skulle älska det. Men så här i efterhand ser jag inget nöje i det alls. Förstår helt enkelt inte grejen.

   Radera
 3. Även här är maken en spelfantast. Denna helg tillbringar han framför projektorn och spelar Playstation 4 spel, eftersom konsolen hade release igår!!

  SvaraRadera