2013-11-15

Tävling hos Fiktiviteter: Årets bästa dag

Fiktivnovember.JPGHelena på Fiktiviteter anordnar varje fredag i november en liten fråga för att liva upp höstrusket och allt det tråkiga som finns utanför fönstret.

Veckans fråga: Berätta om årets bästa dag!

Det här har varit ett år som gått lite upp och ner i känslo-bergodalbanan. Jag har många fantastiska minnen men också nattsvarta. Det allra positivaste minnet är den dagen jag tog det positiva graviditetstestet. Men det är också det minnet som slutar nattsvart 14 veckor senare.
Men som sagt det finns minnen som fortfarande är positiva, till exempel den dagen då min systerson föddes eller den dagen då vi bestämde oss för att gifta oss. Som sagt. Mycket upp och ner.

2 kommentarer:

  1. Det är ju så det ofta är, det ljusa och det mörka sida vid sida... Det är extra grymt när en fått vara så himla glad att sen slitas ner på jorden igen, tack och lov går det att ta sig vidare! Många styrkekramar till dig och så hoppas jag innerligt att 2014 kommer bli ett år med bara positiva besked och önskedrömmar, ska det nödvändigtvis komma bakslag så får de lov att vara av den synnerligen lilla och oviktiga sorten!

    SvaraRadera