2014-09-30

Söndagen

Min mässöndag var en spännande sådan. Planerna för dagen var egentligen enbart att jag skulle gå runt och shoppa upp alla fina böcker jag hade lokaliserat tidigare dagar. Och visst blev det en helt del shoppande men framför allt blev det ju tv-intervju med utbildningsradion tillsammans med Anna på och dagarna går... samt ett montersamtal med Marika på Boktok73. Väldigt spännande båda grejerna och förhoppningsvis blev det en del kloka svar från min sida och kanske en och annan intressant fråga.
Ett seminarium hann jag också med och det var Starka kvinnor i historien med Johanne Hildebrant och Elisabet Nemert. Jag var lite tveksam på förhand om jag verkligen skulle gå men det ångrar jag absolut inte att jag gjorde för det var himla intressant. Hade gärna köpt båda deras böcker men fick nöja mig med en med tanke på den lilla bokhög jag redan hade.
Jag slutade med min mässa med att springa ytterligare en liten stund på golvet och göra något sista inköp. Vid tre kände jag mig sen faktiskt ganska nöjd och mätt på det hela och begav mig till stationen där det blev lunch med en bok i väntan på tåget.

Nöjd och glad kom jag sedan hem för att rasa i säng utan att kunna somna. Så kan det gå...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar