2014-09-21

Bokmässan #14

Aaaaggghhhhrrr..... Jag vet ärligt talat inte hur jag ska hinna med allt. Alltså jag har inte kommit längre än till fredagens programpunkter och jag har helt klart denna dagen fullklottrad. Knappt jag hinner med att äta lunch. Det får väl bli något snabbt på stående fot. När ska man dessutom hinna med att bara gå runt på golvet och titta på det man känner för just då...

Nåja vi ska väl börja från början med torsdagens höjdpunkter, några så kallade måsten.

11:00-11:20 tänkte jag att jag skulle gå och se Hur det går till att arrangera en mordgåta. Monter E02:11 är det som gäller.

11:30-11:50 får man lära sig mer om Berättelsernas kraft på ett seminarium. Eftersom detta är något jag brukar brinna för kan det definitivt vara väldigt lärorikt.

11:40-11:55 så får man lära sig lite mer om Den onordiska fornnordiska tron i monter B05:72. Kan helt klart bli intressant.

13:00-13:45 så blir det lite Fredrik Backman på seminariet Läs för tusan, LÄS! Låter himla intressant och ska definitivt spanas in.

En höjdpunkt denna dagen blir definitivt lunchen med ambassadörskollegorna.

15:30-15:50 blir det Författarskola för de yngsta

Jag avslutar nog dagen med lite allmänt strosande i montrar och liknande, kanske till och med en liten matbit innan det blir dags för ett avslutande mingel med Gilla böcker.

2 kommentarer:

  1. Hade velat åka på Bokmässan i år(det är ju inte långt hemifrån Borås), men orken finns tyvärr inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var tråkigt att höra. Själv är jag helt exalterad för det är ju min första gång. Förhoppningsvis inte sista dock.

      Radera