2015-12-10

Charlaine Harris och Sookie Stackhouse

Jag är numera mer eller mindre besatt av Charlaine Harris serie om Sookie Stackhouse. Tidigare i höstas läste jag ett antal böcker och nu har jag läst två stycken på tre dagar. Jag har ärligt talat inte en aning om varför jag finner dem så fascinerande och bra. För ärligt talat är det inte direkt högkvalitativ litteratur. Men det är väl för att det kryllar av väldigt snygga varelser och en hel del heta scener. Får väl helt enkelt se det som mitt Guilty Pleasure.

Jag tänker inte recensera de här böckerna. Det kanske låter tråkigt men för mig känns det helt enkelt för svårt att säga något vettigt om dem, och med tanke på att handlingen i de olika böckerna är ganska så snarlika så får det helt enkelt vara. Men jag kan säga som så att From Dead to Worse och Dead and Gone båda har fått en fyra i betyg av mig på goodreads.

Nu ska jag ta och sätta mig och påbörja Dead in the Family. För jag kan helt enkelt inte hålla mig ifrån dem.

4 kommentarer:

 1. Det er lov til å lese ren underholdning, det er ikke noe man skal skamme seg over - so don't feel guilty about it ;) Jeg likte denne serien, men bok 11 var rett og slett en pine. Da følte jeg virkelig at Harris burde avsluttet serien mens leken var god. Derfor har jeg ikke lest avslutningen på serien enda, men jeg må vite hvordan det hele ender, en dag :) Ha en super helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag skäms egentligen inte alls över det...inte på riktigt. Jag blir ju helt klart underhållen av böckerna. Vad tråkigt det däremot låter att 11 boken var sämre. Den är ju snart här. Men jag måste i alla fall fortsätta och se hur det går.

   Radera
 2. Har hört talas om denna serie, men har inte riktigt satt mig in i vad den handlar om. Får nog kika närmare på det. Är det lite lättläst underhållning så är det inte fel. Sådant behöver man ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lättläst underhållning är precis vad det är med lite vampyrer och andra övernaturliga varelser inblandade.

   Radera