2015-12-17

Veckans bokbloggsfråga v 51

För första gången tänker jag idag svara på Veckans bokbloggsfråga. Jag har sett att ni är många som svarar och är med i Barnboksbloggens återkommande inlägg och jag vill ju inte vara sämre.

Veckans bokbloggsfragaHur mycket tid lägger du ner på bloggen och på din läsning per vecka? Känns det som att det är lagom eller skulle du velat att bokbloggandet tog mer eller mindre tid än i dagsläget? Finns det något du skulle vilja göra med bloggen som det inte finns tid till i dagsläget?

Det är så väldigt olika och det är absolut ingenting jag kollar tiden på. Men skulle jag gissa så tror jag att mitt medel ligger på mellan en halvtimme och en timme per dag när det gäller bloggen. Det beror helt på om jag har recensioner att skriva eller om jag mest koncentrerar mig på random inlägg. Recensioner tar naturligt lite längre tid att skriva.
Vad gäller läsning så varierar det också helt och hållet på vilket humör jag är på. Just för tillfället skulle jag tror att jag läser cirka 2 timmar per dag på vardagarna och kanske det dubbla på helger. Jag vet att det är ganska många timmars läsning det och jag borde verkligen ägna ett par av dem timmarna åt träning. Men eftersom jag precis kommit ut ur lässvackan från helvetet så tycker jag ändå att det är helt okej.
Läsning och även bloggandet är något jag gör för att jag måste. Och då menar jag inte måste som i att någon står med en piska över mig så att jag ska läsa så många sidor som möjligt. Det är snarare ett måste för att jag ska må bra och vara i harmoni med mig själv. Därför så är jag helt nöjd med den tid jag lägger på bloggen och läsning. Och för mig har det absolut inte med tid att göra om jag skulle vilja ändra eller ta mig an något annat på bloggen, det handlar snarare om inspiration och hittepå. Så därför är jag nöjd på den punkten också.

4 kommentarer:

 1. Jag har också ett par sådana där måsten för att må bra, läsning är en av dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns några. Läsning, skriva och träna. Då mår jag bra!

   Radera
 2. Läsning är ju också friskvård!

  SvaraRadera