2016-04-10

Några tankar en söndag


 :
  • Veckans positiva är helt klart att det äntligen har blivit en bok utläst. Dessutom så fortsätter Rick Riordan att göra mig nöjd och jag gillade Ormens skugga. Nu ska det bli spännande att se hur lång tid nästa bok tar att läsa ut.
  • I morse skrev jag ju som sagt att jag såg fram emot att börja på Rosensällskapet av Marie Lu. Hittills har det blivit noll ord lästa. Jag fattar inte att det ska vara så himla svårt att plocka upp en bok och spendera några timmar med den. Det är inte direkt så att jag gör något annat produktivt under tiden. Nej det bli mobilspel, bloglovin och soffans mjuka kuddar.
  • Våren är äntligen här. I min trädgård blommar skilla, tusensköna, svalört och vitsippor. Det är mest allt det blåa som syns och av skillan är det hav att njuta av. 
  • Tack gode gud för ljudböcker. För det är i alla fall en bokform jag tar till mig även om det är i ganska så små doser det också för jag råkar liksom somna längs vägen. Är nu inne på Harry Potter and the Deathly Hallows och den är precis lika bra som förra gången jag lyssnade på den. Efter den lär det nog bli lite klassiska Astrid Lindgren-böcker. Har upptäckt att hennes inläsningar finns på Spotify så det ska jag njuta av. Ronja Rövardotter passar väl perfekt nu när vitsipporna blommar.
  • Nu ska vi iväg till min syster för lite syskonbarnsgos och för morotskaka. Det kan man väl förtjäna när det har gått en dag utan att man har gjort någonting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar