2017-02-28

Läsplaner för mars

Redan mars. Jag hinner inte med. Inser att jag redan har varit hemma i 5 månader, nästan ett halvår och jag vet verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Men det är en fråga för ett helt annat forum eller inlägg. Här ska det planeras vad jag ska läsa i mars.
Eftersom jag under februari månad läst väldigt mycket korta böcker (se inlägg i morgon) så är min tanke att jag i mars ska göra precis tvärt om - koncentrera mig på de lite tjockare böckerna i bokhyllan - böcker som kan klassas till tegelstenar (över 500 sidor). Få se hur det kommer gå med det men här är i alla fall planerna för mars månad.

2395312978142160890952598586117257340

Det är möjligt att jag bryter av med något kortare, lättsammare, bland annat ett recensionsexemplar, men fokus på tjockisar.


4 kommentarer:

  1. Den enda jag har läst här är Guillous bok. Det var 20 år sedan, men jag gav den 4,5 så jag gissar att jag gillade den :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gillat de andra böckerna om Hamilton men det är nog 5 år sedan jag läste nionde delen. Nu får det väl vara dags att avsluta serien, även om det kommit några till böcker på senare tid.

      Radera
  2. Det där ser ju lovande ut. Alla böcker som jag skulle vilja läsa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är alla böcker som jag länge dragit mig för att läsa lite på grund av dess tjocklek. Men jag tänker att det borde gå lite lättare när jag lyssnar så pass mycket på böcker.

      Radera