2017-10-16

Livsuppdatering

Jag vet att jag i fredags lovade att det var dags att ta tag i bloggen lite och i alla fall bjuda på någon recension. Det hände uppenbarligen inte nu i helgen då dottern som i vanliga fall brukar sova till runt halv åtta tyckte det var lagom att vakna vid halv fem. En inte fullt lika road mamma fick helt enkelt stiga upp ur sängen (men inte förrän jag provat det mesta och klockan närmade sig sex). Resten av dagen spenderades i dimma och med Vi på Saltkråkan rullandes på TVn. Det var ungefär vad vi orkade med båda två.

Det där med tidiga mornar verkar dessutom vara en trend numera. Idag var vi återigen uppe strax efter sex för tydligen är vissa pigga då. Jag hoppas så att detta vänder igen. Om inte annat så hoppas jag att det håller i sig även på onsdag då det är hennes pappa som är hemma och får stiga upp. Någon rättvisa måste det helt enkelt få vara.

Nu sover hon i alla fall och jag ska försöka få lite gjort, för tro mig det finns massor att göra som vanligt. Får bara se i vilken ordning jag börjar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar