2017-10-24

Uppdatering Fall into fantasy

Jaha, det är väl bara ta tjuren vid hornen och redan nu känna sig besegrad. Det där med en läs-a-lot fungerade uppenbarligen inte alls för mig just nu. För trots att jag läser intressanta och spännande böcker så har jag absolut inget sug för läsning. Helt ärligt så är både läs- och bloggsuget riktigt i botten för tillfället. Men jag ska ta mig igenom den här veckan. Har precis påbörjat Maran - nionde delen i PAX av Åsa Larsson och Ingela Korsell och den om något borde ju öka lässuget.

Här är i alla fall det jag trots allt läst:

15729602
311 sidor
14893377
181 sidor
Båda böckerna har varit riktigt bra så det är ju absolut inte kvaliteten som är bekymret. Det är nog mest bara orken då dottern inte längre tycker att det är så passande att sova på nätterna.

2 kommentarer:

  1. Sådär är det ibland, när det är annat runtomkring som stjäl mycket energi åker läs och blogglusten ner i botten. Hoppas tjejen förstår hur skönt det är att sova på natten snart igen så ni kommer in i bättre vanor. 😉

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig, och framför allt om det där sovandet på natten. Det löser sig väl så småningom men får gärna ske förr än senare.

      Radera