2014-08-07

Just nu läser jag...

...inte alls skulle jag vilja säga. Eller rättare sagt, några meningar här, ett kapitel där och kanske en sida där. Därför tänkte jag strukturera upp min läsning lite för att visa vad jag har igång och kanske locka mig själv till att plocka upp någon titel.

1. Einsteins arvingar av L.P Ramberg. Läst ett par kapitel och kan egentligen inte säga vad jag tycker. När jag började på den var det helt fel typ av bok men det var nog snarare tillfället än boken. Hittills på sida 26.

2. Attentatet av David Baldacci har hittills lovat precis vad jag har förväntat mig. Trots detta är jag enbart på sida 53.

3. Röd måne av Elisabeth Nemert tänkte jag i mitt stilla sinne borde passa mig nu när jag är på jakt efter historiska romaner. Sida 34.

4. För in de döda av Hilary Mantel. Denna bok är förvånansvärt nästan den bok som är lättat att läsa för tillfället.  Sida 76 hittills.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få upp läslusten igen. Alla titlarna lockar och fler har jag men inget är jag sugen på. Får väl helt enkelt hålla mig ifrån läsningen några dagar till så kanske det lossnar.

Återigen är det i alla fall tur att det finns ljudböcker för jag lyssnar på:

1. Harry Potter and the prisoner from Azkaban av J.K Rowling.

2. Och så levde de lyckliga av Lucy Dillon.

How to Dump a Reading Slump

2 kommentarer:

  1. Jag förstår vad du menar med att Mantel är lättast att läsa. Ibland blir man lite avtrubbad av att många böcker är lika i språk och uppbyggnad,men då sticker Mantel ut. Sen är det ju såklart ok att ta en.läspaus ibland ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den där läspausen var nog helt enkelt oundviklig efter julis megaläsning. Men jag vill gärna att läslusten återfinner sig snart.

      Radera